2491025333 6978622036 Θέτιδος 54 & Κολοκοτρώνη, Φάρσαλα theohari.danceschool@gmail.com

 

 
 
   
     
 


ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ
Θεοχάρη Φένια, Φάρσαλα, Λάρισας

Καλώς ήρθατε στη Σχολή Χορού "Φένια Θεοχάρη"

Η σχολή μας είναι αναγνωρισμένη από το Κράτος, αντιπροσωπεύει έναν κόσμο χορού που ενώνει την ομορφιά, την έκφραση και την τέχνη. Με πάθος για τον χορό και δέσμευση στην αρτιότητα, προσφέρουμε μια πλούσια εκπαιδευτική εμπειρία σε όλους όσοι αναζητούν τη χαρά και την εξέλιξη μέσω του χορού.

Στο πρωτοποριακό μας περιβάλλον, κάνουμε κάθε προσπάθεια να εμπνεύσουμε τους μαθητές μας με τη μαγεία της κίνησης. Από τα βασικά μαθήματα μέχρι τις προχωρημένες τεχνικές, η Σχολή Χορού "Φένια Θεοχάρη" προσφέρει ένα πλήρες φάσμα εκπαίδευσης, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα κάθε μαθητή. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος χορευτής, η Σχολή Χορού "Φένια Θεοχάρη" είναι ο χώρος όπου οι κίνησεις σας θα αναδειχθούν σε ένα εκπληκτικό ταξίδι χορού και αυτογνωσίας.

Ελάτε να μοιραστούμε αυτήν την εμπειρία μαζί!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΠΑΛΕΤΟ

ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΠΑΛΕΤΟ

Το μπαλέτο δεν είναι μόνο για τη δημιουργία καλλίγραμμου σώματος, αλλά επίσης για την ανάπτυξη δύναμης, ευελιξίας και πλαστικότητας. Συμβάλλει στη σωστή στάση του σώματος, ευθυγραμμίζει τη σπονδυλική στήλη και ενισχύει την οστική πυκνότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ

Ο σύγχρονος χορός είναι μια σύγχρονη και πολυδιάστατη μορφή χορού που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια του 20ού αιώνα. Διακρίνεται για την ελευθερία έκφρασης, τη δημιουργικότητα και την αφαιρετική προσέγγιση προς την κίνηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
STRETCHING & BODY BALANCE

STRETCHING & BODY BALANCE

Η έννοια του stretching και της ισορροπίας ενσωματώνονται στο πρόγραμμα μαθημάτων με σκοπό τη βελτίωση της ευελιξίας, της δύναμης, και της γενικής κινητικότητας των μαθητών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
PRENATAL WORKOUT

PRENATAL WORKOUT

Η προγεννητική γυμναστική είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα ασκήσεων για τις γυναίκες που είναι έγκυες, με σκοπό την προώθηση της συνολικής υγείας, φυσικής κατάστασης και ευημερίας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
YOGA

YOGA

Μέσω της Yoga, ο ασκούμενος μπορεί να επιτύχει όχι μόνο σωματική ευεξία αλλά και ψυχική ηρεμία, διαύγεια και αυτοκυριαρχία. Η γιόγκα γίνεται ένα εργαλείο εξέλιξης και εσωτερικής ανάπτυξης, ενώ προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι αυτο-ανακάλυψης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
AERIAL YOGA

AERIAL YOGA

Η πρακτική βοηθά στην ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης, στην αποσυμπίεση του σώματος και στη χαλάρωση του νευρικού συστήματος. Με τη συνεχή άσκηση, η αέρια γιόγκα οδηγεί σε ενδυνάμωση, αύξηση της ευλυγισίας και βαθύτερη σύνδεση με τα οφέλη της γιόγκα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Επιλέξτε το ιδανικό πρόγραμμα για το παιδί σας με άριστα καταρτισμένους δασκάλους, ειδικευμένους σε παιδικές ηλικίες και ενισχύστε τη θετική του διάθεση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
KΛΑΣΙΚΟ ΜΠΑΛΕΤΟ (σύστημα Vaganova)
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ
HIP HOP (Commersial, Breakdance)