2491025333 6978622036 Θέτιδος 54 & Κολοκοτρώνη, Φάρσαλα theohari.danceschool@gmail.com
hero image
 
 
     
  ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ
Θεοχάρη Φένια, Φάρσαλα, Λάρισας

 

Η Σχολή Χορού "Φένια Θεοχάρη", που βρίσκεται στα Φάρσαλα είναι Αναγνωρισμένη από το Κράτος, αναδεικνύεται ως ένα κέντρο πολιτισμού και δημιουργικότητας, χαρακτηριζόμενο από υψηλή ποιότητα μαθημάτων και ποικιλία χορευτικών ειδών.

Καθημερινά, με απόλυτο πάθος και αγάπη, η Σχολή Χορού "Φένια Θεοχάρη" προσφέρει μαθήματα σε ομαδικά τμήματα, υπό την καθοδήγηση έμπειρων πτυχιούχων καθηγητών, σε ένα ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον, πληρούντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.

Μέσα από συνεχή ενημέρωση, ενδυνάμωση με σεμινάρια και επιτυχίες, στη Σχολή Χορού "Φένια Θεοχάρη" δουλεύουμε αδιοποίητα για να εξασφαλίσουμε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο αποτελεσμάτων για τους εκπαιδευόμενους μας.

 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
 
     
 

είναι να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με τον απόλυτο βέλτιστο τρόπο, μέσω συνεχούς ατομικής ενημέρωσης και εξάσκησης. Στα μαθήματά μας υιοθετούμε τεχνικές που ασκούν τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα, διακριτικά στο πλαίσιο διδασκαλίας και χορογραφίας.

 
Ο χορός αποτελεί ένα μοναδικό μέσο επέκτασης της φαντασίας και προσφέρει πολύτιμα μαθήματα ζωής. Επιδιώκουμε όχι μόνο να εξασκήσουμε το σώμα και το πνεύμα, αλλά και να απελευθερώσουμε τη χαρά, τη δημιουργικότητα και τη μοναδικότητα που κρύβονται μέσα σε κάθε μαθητή, είτε είναι μικρός είτε μεγάλος.
 
 
     
 
 
 
 
     
  Στη Σχολή Χορού μας


η κίνηση είναι μια γλώσσα, η έκφραση είναι μια τέχνη, και ο χορός γίνεται η μελωδία της ζωής μας. Σε κάθε βήμα, ανακαλύπτουμε τον κόσμο των συναισθημάτων και ενισχύουμε την κοινότητα με ρυθμό, χάρη, και αγάπη. Είμαστε εδώ για να μοιραστούμε μαζί σας το πάθος μας για τον χορό και να σας καλωσορίσουμε σε μια ζωή γεμάτη χορό!
 
 
     
 
 
     
 
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Επιλέξτε το ιδανικό πρόγραμμα για το παιδί σας με άριστα καταρτισμένους δασκάλους, ειδικευμένους σε παιδικές ηλικίες και ενισχύστε τη θετική του διάθεση.

 
     
 
ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
Τα Τμήματα Ενηλίκων στη Σχολή Χορού μας προσφέρουν μια συναρπαστική εμπειρία χορού για άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και επιπέδων εμπειρίας.