2491025333 6978622036 Θέτιδος 54 & Κολοκοτρώνη, Φάρσαλα theohari.danceschool@gmail.com
hero image

 

 
ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ
Θεοχάρη Φένια, Φάρσαλα, Λάρισας


Επιλέξτε το ιδανικό πρόγραμμα για το παιδί σας με άριστα καταρτισμένους δασκάλους, ειδικευμένους σε παιδικές ηλικίες και ενισχύστε τη θετική του διάθεση.
 

 

 

Ο χορός δεν είναι απλά μια καλλιτεχνική έκφραση, αλλά ένας τρόπος ζωής 

Τα μαθήματά μας διακρίνονται για τη δυναμικότητα τους, συνδυάζοντας εκτόνωση και ψυχαγωγία πάντα με έμφαση στο πνεύμα της ομαδικότητας. Μέσα από τον χορό, ενθαρρύνουμε τους μαθητές να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους και να εκφράσουν την ενέργειά τους μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες.

Στην σχολή μας, αποδεχόμαστε με χαρά παιδιά όλων των ηλικιών, ανεξαρτήτως επιπέδου, δημιουργώντας ένα καλλιτεχνικό περιβάλλον που ενισχύει την αυτοπεποίθηση και προάγει τη χαρά της κίνησης και της έκφρασης.

 

 

 

 ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ
Kλασικό μπαλέτο (σύστημα Vaganova) | Σύγχρονος χορός | Hip Hop (Commersial, Breakdance)

 ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ
Με ειδικευμένους εκπαιδευτές και προηγμένα προγράμματα μάθησης, προετοιμάζουμε μελλοντικούς χορευτές που αναζητούν μια επαγγελματική καριέρα στον χορό.

 ΕΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
Στη σχολή μας, έχουμε δημιουργήσει ειδικά τμήματα που στοχεύουν στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών με έμφαση στο χτίσιμο δύναμης, ισορροπίας και ευλυγισίας.

 

 

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε και να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με τα μαθήματα, το πρόγραμμα, και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε να μάθετε.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ