2491025333 6978622036 Θέτιδος 54 & Κολοκοτρώνη, Φάρσαλα theohari.danceschool@gmail.com
hero image

 

 

 
   
 
 
 
     
  Σχολή Χορού | Θεοχάρη Φένια, Φάρσαλα, Λάρισας
YOGA
 
     
 

Η πρακτική της aerial yoga είναι ένα μοναδικό είδος σωματικής δραστηριότητας που συνδυάζει στοιχεία από τη γιόγκα, το πιλάτες και τις εναέριες ακροβατικές ασκήσεις, χρησιμοποιώντας ένα μαλακό ύφασμα που κρεμιέται από το ταβάνι. Αυτή η πρακτική δημιουργεί ένα πλούσιο φάσμα ασκήσεων, προσφέροντας οφέλη για το σώμα, το μυαλό και τη ψυχή.

Οι ασκούμενοι επωφελούνται από τη μοναδική υποστήριξη της αιώρας, επιτρέποντας σε κάθε κίνηση να είναι ελεύθερη και αναζωογονητική. Η πρακτική βοηθά στην ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης, στην αποσυμπίεση του σώματος και στη χαλάρωση του νευρικού συστήματος. Με τη συνεχή άσκηση, η αέρια γιόγκα οδηγεί σε ενδυνάμωση, αύξηση της ευλυγισίας και βαθύτερη σύνδεση με τα οφέλη της γιόγκα.

Το ειδικό ύφασμα διευκολύνει την επίτευξη πιο εκτεταμένων κινήσεων, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει τον ασκούμενο σε ασκήσεις που ενισχύουν τον ανώτερο κορμό και το κέντρο του σώματος. Η αναστροφή και οι ακροβατικές κινήσεις βοηθούν στην αποτοξίνωση, την κυκλοφορία του αίματος και τη βελτίωση της ευελιξίας.

Εκτός από τα φυσικά οφέλη, η αέρια γιόγκα προάγει την ψυχοσωματική ευεξία, αντιμετωπίζοντας φόβους και διασκεδάζοντας μέσα από την ελεύθερη κίνηση. Είναι ένας μοναδικός τρόπος άσκησης που ενδυναμώνει, χαλαρώνει και ενώνει το σώμα και το πνεύμα.